Antika smycken, antikt silver och moderna varor!

Välkommen till Kurt Ribbhagen. Vi är 8 medarbetare med olika specialiteter som tillsammans bildar världens bästa team. Vi är medlemmar i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening samt CINOA, internationella konst- och antikhandlareföreningen.

Vi har valt att specialisera oss på antikt silver och antika smycken, alla spännande föremål och vackra smycken från 1500-tal fram till nutid. Vi köper, säljer, omarbetar och gör nytillverkningar av silver, guld och juvelsarbeten.

Ni kan nå oss på telefon +46 (0)8 545 078 60

info@ribbhagen.se

 

Välkomna in!

Jan, Thomas, Katarina, Ann Catrin, Maria.

 
 

Alla antikviteter och nya varor finns att se och prova i butiken.

Betalning sker via säker kortbetalning här på vår webbshop eller så kan ni komma direkt in i butiken och betala. Om ni har ett presentkort/tillgodokvitto måste ni handla direkt hos oss i butiken på Nybrogatan 26.

Org.nr. 556087-6525.
DIBS - Payments made easy
Leverans skickas med posten inom 5 vardagar från att betalning inkommit på vårt konto eller hämtas i vår butik på Nybrogatan 26 i Stockholm. Fraktavgift kan tillkomma vid utlandsförsändelser. Vi erbjuder bytesrätt inom 5 dagar från att varan mottagits, köparen betalar själv för eventuella extra fraktkostnader. Öppet köp gäller ej. Om varan inte skulle vara till belåtenhet ber vi er att kontakta oss direkt på 08-545 078 60 eller info@ribbhagen.se.

Lagerstatus Antikviteterna vi säljer är unika och i vissa fall kan föremålet ni är intresserade av redan vara sålt, vi erbjuder er i så fall ett liknande föremål. Vi har dessutom mer i butiken än vad som visas här på hemsidan så är det något annat än vad som visas här som ni söker, hör gärna av er!
Kontakta oss om ni har frågor angående varor, alternativa betalningsmedel eller undrar över något på vår webbsida.
Ring 08-545 078 60 eller kontakta info@ribbhagen.se

Under sommar och jul/nyår har vi stängt i butiken och då även på vår webbshop. Mer information om exakta datum finns att läsa i nyhetsbreven samt här på vår webbsida. Välkomna in till oss på Nybrogatan 26, 114 39 Stockholm.