Antika smycken, antikt silver och moderna varor!

Välkommen till Kurt Ribbhagen. Vi är 8 medarbetare med olika specialiteter som tillsammans bildar världens bästa team. Vi är medlemmar i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening samt CINOA, internationella konst- och antikhandlareföreningen.

Vi har valt att specialisera oss på antikt silver och antika smycken, alla spännande föremål och vackra smycken från 1500-tal fram till nutid. Vi köper, säljer, omarbetar och gör nytillverkningar av silver, guld och juvelsarbeten.

Ni kan nå oss på telefon +46 (0)8 545 078 60

info@k-ribbhagen.se

victoria@k-ribbhagen.se

carolina@k-ribbhagen.se

jan@k-ribbhagen.se

 

Välkomna in!

Jan, Katarina, Ann Catrin, Maria, Carolina, Anita och Victoria

 
 

Alla antikviteter och nya varor finns att se och prova i butiken.

Betalning sker via säker kortbetalning här på vår webbshop eller så kan ni komma direkt in i butiken och betala. Ni kan även betala in på vårt BG 766-6886 viktigt att ni då anger ert namn vid betalningen. Om ni har ett presentkort/tillgodokvitto måste ni handla direkt hos oss i butiken på Birger Jarlsgatan 2.

Org.nr. 556087-6525.
DIBS - Payments made easy
Leverans skickas med posten inom 5 vardagar från att betalning inkommit på vårt konto eller hämtas i vår butik på Birger Jarslgatan 2 i Stockholm. Fraktavgift kan tillkomma vid utalndsförsändelser. Vi erbjuder bytesrätt inom 5 dagar från att varan mottagits, köparen betalar själv för eventuella extra fraktkostnader. Öppet köp gäller ej. Om varan inte skulle vara till belåtenhet ber vi er att kontakta oss direkt på 08-545 078 60 eller victoria@k-ribbhagen.se.

Lagerstatus Antikviteterna vi säljer är unika och i vissa fall kan föremålet ni är intresserade av redan vara sålt, vi erbjuder er i så fall ett liknande föremål. Vi har dessutom mer i butiken än vad som visas här på hemsidan så är det något annat än vad som visas här som ni söker, hör gärna av er!
Kontakta oss om ni har frågor angående varor, alternativa betalningsmedel eller undrar över något på vår webbsida.
Ring 08-545 078 60 eller kontakta victoria@k-ribbhagen.se

Under sommar och jul/nyår har vi stängt i butiken och då även på vår webbshop. Mer information om exakta datum finns att läsa i nyhetsbreven samt här på vår webbsida. Välkomna in till oss på Birger Jarlsgatan 2, 114 36 Stockholm. Post Box 7674, 103 95 Stockholm.